Rólam
15316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15316,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Rólam

Kónya Attila

hivatalos Google ügynökség, Google Partner, online szakértő, Facebook / Instagram digitális marketing stratéga, YouTube Ads marketing specialista, Google Shopping PPC manager

Üdvözöllek! Kónya Attila vagyok, Google Adwords ( Ads ) és Meta ( Facebook / Instagram ) online kampány-managementtel foglalkozom. 11 évvel ezelőtt teljesen véletlen csöppentem bele a keresőmarketing világába és azóta szinte csak ezzel foglalkozom. Ügyfeleim évi 330 millió Forint feletti AdWords ( Google Ads ) és 270 millió Forint feletti Meta ( Facebook / Instagram ) hirdetési költséget bíznak ránk. Szakterületem, a brand image építésen túl, webshopok teljes körű online jelenlétét, marketingjét kezelem és akár Google Analytics kérdésekben is iránymutató vagyok.

Szeretem az első körben meghatározni a célokat, rengeteget beszélgetek, ötletelek ügyfeleimmel, a személyes kapcsolatot nagyon fontosnak tartom és hosszútávon ez a jövedelmező mindkettőnk részére.

10-11 évvel ezelőtt, szinte elég volt egy egyszerű kereső-kampányt futtatni ahhoz, hogy sikereket érjenek el partnereim, de ez azóta gyökeresen megváltozott.

Az óriási „reklámzajban” egyre nehezebb és költségesebb hatékony online kampányokat kezelni ha nincs napi rutinod benne.

Ebben tudok, tudunk kollégáimmal maximális segítséget nyújtani.

Online ügynökségem több, mint 8 éve kiemelt Google Partner és masszív támogatást élvezünk a Google és Facebook, Instagram kampányaink managelésében a két anyacég képviselőitől napi szintű segítséget kapunk.

Jelenleg is „béta” tesztelőként működik ügynökségem, komoly piaci előnyökhöz tudjuk ügyfeleinket juttatni.

Rohamosan fejlődik ez a szakterület és kezdő laikusként szinte garantálható, hogy ha nem megfelelő szakemberrel történik a kommunikáció, a vállalkozás csak „locsolja” a hirdetési összegekbe a pénzt.

Tapasztalatom garantálja, hogy a létező összes kampánystratégiát ismerem ezáltal bátran tudunk belevágni a kezdeti lépesekbe.

A sok év alatt, Google Analytics platformon is magas tudással rendelkezem.

Online méréseinket pedig Google Tag Manager-rel végezzük.

E-Commerce ügyfeleink érdekében a Google Shopping és Facebook Advantage+ kampányokat is professzionális szinten végezzük.

Nagyon összetett a feladatom, általában a webshopok, hirdetni kívánt szolgáltatások weben való kezdeti megjelenésekor már aktívan együttműködök ügyfelemmel.

Amennyiben korábban önerőből saját magad irányítottad Google AdWords ( Ads ) és Meta ( Facebook / Instagram ) kampányaid és úgy érzed túl sokat költesz vagy költségesnek bizonyulnak a kampányaid és szeretnél jobb eredményeket elérni vagy a kattintási áraid magasak akkor is keressen minket, legjobb tudásunk szerint optimalizáljuk kampányaid és leszorítjuk a költségeket.

UX megoldásokban is jártasak vagyunk, több partnerünk weboldalának látogatóinak a kényelmesebb, eredményesebb felhasználói élmény kialakításában, optimalizálásában is komoly tapasztalatunk van.

Szívesen segítünk ügyfeleinknek professzionális stúdió, sport, katalógus, gasztro-fotózásban is, teljes 5 lámpás, rádió-jel-vezérelt fotóstúdió környezetben dolgozunk, profi eszköszökkel.

Hívjon a +36 20 959 0451 számon, vagy írjon nekünk!