Rólam
15316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15316,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Rólam

Kónya Attila

Online kampány és Adwords szakértő

Kónya Attila vagyok, Google Adwords és Facebook kampány-managementtel foglalkozom. Hét évvel ezelőtt teljesen véletlen csöppentem bele a keresőmarketing világába és azóta szinte csak ezzel foglalkozom. Ügyfeleim az elmúlt évben közel 20 millió Forint Adwords hirdetési költséget bíztak rám. Szakterületem, a brand image építésen túl, több webshop teljes körű online jelenlétét, marketingjét kezelem és akár Google Analytics kérdésekben is iránymutató vagyok.

Szeretem az első körben meghatározni a célokat, rengeteget beszélgetek, ötletelek ügyfeleimmel a személyes kapcsolatot nagyon fontosnak tartom és hosszútávon ez a jövedelmező mindkettőnk részére.

Öt-hat évvel ezelőtt, szinte elég volt egy egyszerű kereső-kampányt futtatni ahhoz, hogy sikereket érjenek el partnereim, de ez azóta gyökeresen megváltozott.

Rohamosan fejlődik ez a szakterület és kezdő laikusként szinte garantálható, hogy ha nem megfelelő szakemberrel történik a kommunikáció, a vállalkozás csak „locsolja” a hirdetési összegekbe a pénzt.

Tapasztalatom garantálja, hogy a létező összes kampánystratégiát ismerem ezáltal bátran tudunk belevágni a kezdeti lépesekbe.

Nagyon összetett a feladatom, általában a webshopok, hirdetni kívánt szolgáltatások weben való megjelenésekor már aktívan együttműködök ügyfelemmel.

Amennyiben korábban önerőből saját maga irányította Adwords kampányait és úgy érzi túl sokat költ vagy költségesnek bizonyulnak a kattintási árai akkor is keressen minket optimalizáljuk a lehető legeredményesebb módon és leszorítjuk a költségeket.

Hívjon a +36 20 959 0451 számon, vagy írjon nekünk!