Szolgáltatások
15326
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15326,bridge-core-3.0.5,qi-blocks-1.0.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Szolgáltatások

Google Adwords kereső kampánymanagement, „Search kampányok”

 • Értékesítési célok meghatározása és a kampánymanagement ez irányú célzott szöveges, képes hirdetések létrehozása.
 • Szöveg, grafika, animáció elkészítése a hirdetésekhez, ezek feltöltése
 • Keresési-hálózati-kampányok létrehozása, elindítása (kulcsszavakra történő célzott hirdetések létrehozása és a látogatók webhelyre történő irányítása)
 • Keresési-Hálózati és választott Google Display hirdetések létrehozása

 • Keresési kulcsszavak kattintásonkénti árainak meghatározása
 • Click-to-Call hirdetések létrehozása
 • Hirdetéscsoportok létrehozása termékszintű szétválasztása
 • Konverziós kódok generálása
 • Konverziós kódok weboldalon való beágyazása
 • Konverziók folyamatos követése

Google Display hirdetések kezelése

 • Releváns weboldalakon és releváns webhelyeken történő vonzó hirdetések, képes és szöveges hirdetések elhelyezése
 • Érdeklődési szegmensek használatával történő látogatók célzása
 • Kulcsszavak használatával történő látogatók célzása

Remarketing

Napjaink legfontosabb és leghatékonyabb online marketing eszköze, ennek a funkciónak a segítségével célozhatunk olyan látogatókat akik korábban már megtekintették a weboldalunkat.

Amennyiben vásárlás nélkül vagy akár magát a vásárlást szakították félbe (tehát már kosárba helyezte a terméket), ezzel a funkcióval újra elérhetjük és ösztönözhetjük őket a vásárlásra miközben böngésznek.

Mobil hirdetések

Szeretné elérni ügyfeleit már útközben? Esetleg helyi szolgáltatását igyekezné ismertebbé tenni és szeretné hogy azonnal Önre találjanak?
A mobilokon, tableteken való megjelenés elengedhetetlenné vált hiszen az emberek egyre nagyobb százaléka már ezen a platformon keres.

Dinamikus hirdetések

Azon partnereinknek javasoljuk ezt a komplex, átfogó stratégiát, akik tartalomban és termékekben gazdag webáruházat, webhelyet üzemeltetnek és a leggyorsabban szeretnék elérni a kívánt eredményeket. A webáruházban teljesen különböző termékek és szolgáltatások is lehetnek vagy szimplán szezonális termékcsaládok sora lelhető fel, akkor tud hatékony lenni ez a struktúra, mivel releváns, dinamikusan létrehozott címsorok jelennek meg a potenciális vásárlóknak.

Dinamikus remarketing hirdetések

A remarketing kampányok egy lépéssel megtoldott fejlettebb megoldása, azoknak a webáruházaknak, szolgáltatásoknak nyújt megoldást, ahol a korábbi látogatóknak pontosan ugyanazokat a termékeket jelenítjük meg, amelyeket korábban kerestek és ösztönözzük őket a vásárlás befejezésére.

Hatékony, valós idejű, teljes portfóliót lefedő stratégia, lehet szöveges, interaktív és vizuális is.

Keresési remarketing

Ez kampánytípus a meglévő kulcsszavakra ismételt keresést indító korábbi látogatók újracélzását segíti, akik bármilyen oknál fogva elhagyták a webhelyet és nem hajtottak végre olyan műveletet amit elvártunk Tőlük, például nem fejezték be a vásárlást, elhagyták a kosarat, vagy éppen vásároltak már, de szeretnénk ha újra megtennék azt, vagy csak ösztönözni szeretnénk őket a többszöri vásárlásra és nem szeretnénk őket elveszíteni.

Gmail kampányok

Ha szeretnénk a GMAIL levelezőrendszerében hirdetéseket, promóciókat megjeleníteni, legyen szó akár brand image kampányokról, vagy célzott releváns látogatókat szeretnénk, esetleg van a kezünkben egy komplex email lista és költséghatékonyak szeretnénk lenni, valamint relatív olcsó konverziókra van szükség, ennek a kampánynak az átgondolt célzásaival elérhetjük a céljainkat.

Facebook hirdetések

A  közösségi médiát mindenképpen meg kell fontolni, nem szabad elmenni mellette. Egyre fejlettebb célzásokkal demográfiai, érdeklődési szegmensek, hasonló közönség és remarketing alapon is gondolkodhatunk már a Facebook csatornáiban.

YouTube videós hirdetések

Szeretné akár több százmilliós közönséget elérni és válogatás nélkül használni az összes hirdetési lehetőséget? Szöveges, videós, képes-hirdetésekkel szeretné levenni a lábáról a potenciális vásárlóit? Szeretné a leggyorsabban bemutatni a termékeit, szolgáltatásait, akkor használjuk ki együtt a Youtube erejét, célzott kampányokkal és megfelelő tartalommal segítünk, hogy „képben” legyen mindenkinél!

Cégünkről

Mivel foglalkozunk?
Adwords kampánykezelés

7 éves tapasztalattal teljes körű Adwords kampány menedzsment kreatív ötletekkel és megvalósítással.

Adwords kampányoptimalizálás

Vállaljuk meglévő Adwords kampányai teljes körű optimalizálását, átalakítását.

Facebook kampánykezelés és optimalizálás

Amennyiben brand image növekedésben is gondolkodik fontolja meg ezt a lehetőséget mi segítünk, egyre többen jönnek rá a közösségi média erejére.

Együttműködés

Hiteles, személyre szabott tanácsok, teljes körű online marketing tanácsadás.

Rólunk mondták

Munkáink

Eddigi referenciáink
7 év alatt több, mint
50

elégedett ügyfél

2015-ben
6300

konverzió

Értékesített termékek
100000

eladás

2015-ben
100

sikeres kampány